„Зъболечение Д-р Василева“ стартира своята практика през 1998 година в Пловдив, България. Вече над 20 години пациентите намират тук професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В „Зъболечение Д-р Василева“ не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологичността и функционалността.

Като мениджър, Д-р Василева се гордее с прекрасния екип, създаден през годините: високо мотивирани специалисти, усърдни в поставянето на все по-високи цели в професията. Като стоматолог, тя е удовлетворена от многото доволни пациенти и стотиците решени случаи. Като човек е благодарна за хилядите мигове на вдъхновение и щастие от реализирани мечти и сбъднати мениджърски и професионални решения.

Защо да изберете нас?

-Изберете нас, защото сме дентални специалисти. Знаем какво да ви предложим и не правим компромиси по отношение на вашето здраве.

-Използваме в ежедневната си практика най-високо технологични подходи за лечение. Клиниката е оборудвана с апаратура и материали от последно поколение на световния пазар.

-При нас работят не просто високо квалифицирани специалисти от всички дентални специалности, но също така и хора: загрижени и добросъвестни, с отношение към вашата персонална индивидуалност.

-Вашето удобство, комфорт и удовлетворение по време и след лечение е нашия първи приоритет. В бутиковото простронство на клиника „Зъболечение Д-р Василева” сте приет и изпратен с усмивка и индивидуална грижа.

-Цени??? Това винаги е най-важното. Всеки иска най-доброто за своите пари. Ние сме изключително гъвкави в ценовата ни политика и предлагаме отстъпки за редовните си пациенти. Винаги предоставяме най-високо качество срещу най-добра цена.

-Ние сме обучени и следваме световните примери и иновации в сферата на зъболечението.

-Ние писмено гарантираме за резултатите от нашата работа.